Nyheder

Lån penge online nemt, hurtigt og billigt

De fleste kender det at der kommer et godt tilbud eller en ekstra uforudset regning på et tidspunkt, hvor ens konto er gabende tom. Du kan gå i banken, men her tager det typisk omkring 2-3 uger at få gennemgået en låneansøgning og du skal som udgangspunkt også stille en sikkerhed når du låner. Det skal du ikke når du låner online.

Her er det lån med det samme og du har pengene indenfor få timer. Samtidig beder online bankerne ikke om sikkerhed og de spørger heller ikke hvad du skal bruge pengene til.  Dertil skal lægges at det er markant nemmere at ansøge et lån online end hos en online bank. 

Hvad kræver det at låne online?

Selvom det er nemt og hurtigt at låne online og de stiller få og markant færre krav når du sender en ansøgning afsted, har de alligevel få krav. De er ofte som følgende

  • Du skal have et NemId. Du skal bruge det til at underskrive dit låne tilbud.
  • Du skal have en dansk adresse registret hos folkeregisteret.
  • Du skal have en mailadresse, ellers kan banken ikke sende dig et tilbud.
  • Du skal være myndig og over 18 år. Mange banker ser helst at du er ældre, gerne 19 eller 20 år, før de acceptere en låneansøgning.
  • RKI. Nogle banker acceptere at du står i RKI, men så er betingelserne markant anderledes.
  • Hvis du vil låne et større beløb, kan der være et krav om at vise at du har en indtægt. F.eks. ved at vise en lønseddel.

Husk det vigtige budget

Uanset om du har planer om at låne et par få tusinde kroner eller flere millioner skal de betales tilbage. Derfor er det en god ide at starte med at få et økonomisk overblik over ens økonomi. Skriv dine indtægter og udgifter ned. Hvis du har flere indtægter end udgifter kan du låne. Ellers ikke. Forskellen er det du i princippet kan afdrage pr. måned på et lån.

Når du lægger et budget, er det vigtigt at du sikre dig at budget ikke er så stramt, at der ikke er plads til uforudsete udgifter eller til at se ens venner til et glas øl engang i mellem. Hvis der ikke er plads, gør du dig selv sårbar for ikke at kunne overholde dine økonomiske forpligtigelser. Det er svært for de fleste at have et stramt budget mere end et par måneder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *