Nyheder

Når Rolex er det eneste du vil have

Der findes mange forskellige ure. Mange forskellige brands. Og mange forskellige prisklasser. Men der findes kun én Rolex. Det legendariske rolex ur kender vi alle sammen og mange har lyst til at have et, specielt dem, der ved noget om ure og som går op i kvalitet. 

Kvalitet når det er bedst

Alle ved at Rolex-ure er fremstillet af de bedste råmaterialer og at uret er samlet med en opmærksomhed uden lige.Hvis man kigger på uret som en helhed, vil man kunne se, at alle delene er designet, udviklet og produceret efter markedets allermest krævende standarder. Rolex findes både til herre og mænd og hvert ud i hver kollektion udstråler noget helt specielt. 

Størrelserne og materialerne og urskiver er forskellige og kan sammensættes som du ønsker det.

Hvor kommer Rolex fra?

Virksomheden blev grundlagt i England i 1905 af Hans Wildorf og Aflred Davis. Efter et par år besluttede de sig for at flytte deres eventyr til Genene i Schweiz, hvor virksomheden stadig ligger i dag. Rolex er et meget stærkt brand og er rangeret som et af de største brands i verden. Produktionen af Rolex ure er meget høj og fortsat stigende og der laves omkring 800.000 ure om året og virksomheden omsætter for cirka 20 milliarder kroner om året. 

Rolex har i mange år væet et af de mest anerkendte og eftertragtede ure i veden, og virksomheden registrerer i nærheden af 400 patenter om året. For Rolex er ikke bare et ur, det er et værk i verdensklasse, som ingen andre kan imitere eller efterligne fordi alt bliver testet til mindste detalje, så uret kan modstå al slags vejrforhold og er derfor i en klasse for sig hvad angår urmageri. 
Rolex foran alle andre

Rolex var det første ur, der var vandtæt og bæres af mange kendte personligheder verden over, fra fodboldspilleren David Beckham til den legendariske skuespiller Marlon Brando.

ET overblik over urene i dag

Her er et overblik over mange af de Rolex ure, som fås på markedet i dag og som kan købes enten online eller hos din urmager. Er det første gang du køber et ur, kan det være du enten vil købe det fra ny eller brugt. Mange mennesker køber deres ur og går med det et par sæsoner for at sælge det igen.

  • Rolex Air-King
  • Rolex Cellini
  • Rolex Cosmograph Daytona
  • Rolex Datejust
  • Rolex Day-Date
  • Rolex Explorer
  • Rolex GMT-Master II
  • Rolex Lady-Datejust
  • Rolex Milgauss

Find mere info swisstime.dk