Nyheder

Tag et online lån på trods af registrering af RKI

De fleste har på et eller flere tidspunkt prøvet at tage et lån. Et stort eller lille og de fleste ved også hvad konsekvensen er hvis de ikke kan betale tilbage. At de ender i RKI, hvilke gør det svært at tage et nyt lån, få en bankkonto og noget så almindeligt som at få et Dankort eller et telefonabonnement. Derfor gør de fleste alt for ikke at ende i RKI som dårlig betaler. Modsat traditonelle banker er nogle online banker villige til at yde et rki lån

Et online bank er som udgangspunkt hurtigere og nemmere når det kommer til at yde et lån, men er du i RKI er der nogle  andre krav. 

Lån trods RKI

Et online lån er som skrevet som udgangspunkt nemmere og der er ofte ganske få krav men hvis du står i RKI vil et lån være afhængig af en individuel kreditvurdering og både renter og krav til tilbagebetaling vil være markant hårdere end normalt. Derfor er det vigtigt at du har tænkt dig godt om inden du tager et lån til trods for RKI, da du kan risikere at gøre din økonomiske situation endnu værre.

Hvis du trods de højere renter og krav vælger at ansøge om et nyt lån, så overvej om det er en god ide at låne så meget, så du kan betale de lån af der er skyld i at du står i RKI.

Det vil ikke alene betyde at du har flere penge til at tilbagebetale det dyre RKI lån af. Samtidig betyder det også at du slettes af RKI registeret og kan fremover låne på normale vilkår.

Husk også at du ansøger mere end en bank, så du er med til at sikre, at du trods de hårdere krav får det bedst mulige lån under omstændighederne.

Læg et budget

Inden du låner så start med at finde ud af, hvad du har af indtægter og udgifter. Har du reelt penge til overs til at låne. Du skal se på hvad forskellen er på indtægter og udgifter. Forskellen er det du kan betale af på et lån. Husk at være ærlig med dine udgifter.